Coronaprotocol

Vanaf vrijdag 25 februari 2022 zijn de maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus opgeheven. Dit betekent voor een bezoek aan de Idealenfabriek dat het coronatoegangsbewijs niet meer hoeft te worden getoond bij binnenkomst. Het is ook niet meer nodig om een mondkapje te dragen of het houden van 1,5 meter afstand. 

 

Algemeen 

  • Blijf thuis als je verkouden bent of andere corona gerelateerde klachten hebt. Ook als je gevaccineerd bent.
  • Voorafgaand aan een bijeenkomst worden deurklinken, stoelen, tafels en servies zorgvuldig gereinigd en gedesinfecteerd.
  • De locaties van de Idealenfabriek zijn voorzien van goede en voor het doel geschikte apparatuur en ventilatie. De afzuiging staat op maximale stand en de buitenlucht wordt gefilterd. Er vindt geen overstroom naar andere ruimtes plaats.
  • Indien een bijeenkomst wordt afgelast, stellen wij kaartkopers per mail op de hoogte. Ook zal er een update op de website worden geplaatst. Bij afzegging door ons wordt het totale bedrag aan je teruggestort. Let op: als je zelf niet aanwezig kunt zijn bij een bijeenkomst vanwege gezondheidsklachten, is restitutie niet mogelijk.

 

  • Op deze website van de Rijksoverheid vind je meer informatie over de versoepelingen rondom het coronavirus.